Permisiunile trebuie setate pe fiecare locație în parte, pentru ca ele să se aplice.

Poți face acest lucru de la Setări Cont, secțiunea de Utilizatori.

Selectează Permisiunile utilizatorului unde dorești să faci modificările.

De aici, selectează Locația pentru care dorești să faci modificări.

Poți modifica toate permisiunile deodată sau manual, pentru fiecare linie în parte.

Nu uita să salvezi modificările făcute.

Permisiunile pot fi:

  • Nepermis: punctul de meniu vizat nu se va afişa deloc pentru acest utilizator;
  • Citire: punctul de meniu vizat se va afişa, deci va fi accesibil pentru utilizator, însă acesta va putea doar să vizualizeze informaţiile disponibile, nu să le şi modifice;
  • Scriere cu aprobare: pe lângă vizualizare, utilizatorul va putea să îşi modifice informaţiile din punctul de meniu vizat, însă doar cu aprobarea superiorului prin e-mail.
  • Scriere: utilizatorul va fi pe deplin împuternicit să îşi modifice informaţiile disponibile în punctul de meniu vizat.
Ai găsit răspunsul căutat?