În cazul în care ai un utilizator care nu va lucra o perioadă mai lungă de timp, poți să îl faci inactiv fără să fie nevoie să îl ștergi de tot.

Te rog să reții că vei avea nevoie de permisiuni pe partea de Utilizatori pentru a putea face acest lucru. 

1. - După ce te-ai logat în contul tău Ebriza, mergi la Setări Cont și alege secțiunea: Utilizatori.

2. - Selectează utilizatorul pe care dorești să îl dezactivezi și în partea dreaptă alege butonul de Permisiuni. 

3. - Se va deschide o fereastră nouă de unde poți dezactiva utilizatorul. O găsești în partea dreaptă sus, setează-l pe Inactiv.

4. - Salvează modificările.

Pentru a șterge un utilizator, tot ce trebuie să faci e să selectezi utilizatorul și de la cele 3 puncte apasă pe Sterge.

  

    

  

 

Ai găsit răspunsul căutat?