Aici găsești pașii ce trebuie urmați dacă vrei să stergi o sală: 

  1. - După ce te-ai logat în contul tău Ebriza, mergi la Setări Cont.

2. - Mergi la Configurare Săli.

3. - Selectează sala pe care dorești să o ștergi.

4. - Dă click pe butonul cu trei puncte din partea dreaptă a sălii și selectează ștergerea ei.

    

  

 

Ai găsit răspunsul căutat?